OM OSS

Vi er to venninner Raggy Kjartansdottir og Yvonne Kvernflaten som kjøpte nettbutikken Growing Up i mai 2015. Raggy er opprinnelig fra Island og flyttet til Norge for 6 år siden. Hun bor på Langhus sammen med samboer Jacob Màr Jòhardsson. De har 4 gutter Jacob 3, Jökull 12, Robert 16 og Arnor 22. Så det vil si at hverdagen er hektisk og aktiv. Så utenom jobbing med nettbutikken er det ikke tid til så mye annet.

Yvonne Kvernflaten bor på Sofiemyr sammen med mannen sin Andreas Kvernflaten og deres to barn, Eline 9 og Mathias 11. Hverdagen deres består av å følge opp barnas aktiviteter, lekser og jobb. Men prøver også å sette av tid til sosiale aktiviteter.

Nettbutikken er en drøm vi har fått oppfylt. Vi har lenge snakket om at dette hva noe vi ønsket å gjøre, så når denne døren åpnet seg var det bare å gripe anledningen. Og det angrer vi ikke på, selv om det å drive sitt eget ikke alltid er en dans på roser. Det har kostet blod, svette og tårer.

Vi håper dere finner bloggen vår inspirerende og nyttig. Her kommer vi til å dele av egne erfaringer og ting vi har tatt med oss fra andre som har inspirert oss. Vi kommer også til å gi dere tips og inspirasjon til sunn mat og innredning av barnerommet. Vi gleder oss til å kunne ta dere med på en reise i Growing Up sin verden.

Du kan lese mer om historien bak Growing Up i kategorien HVERDAGEN 🙂