rafa9

Rafa Kids

Vi er utrolig stolte av å kunne tilby våre kunder de fantastiske møblene fra nederlandske Rafa-Kids. Merket stammer fra den delte drømmen til to arkitekter, ekteparet Agata og Arek.  Arek er den tekniske hjernen i duoen og Agata tar vare på den estetiske siden av designene. På grunn av ulike interesser er design vilt diskutert og analysert i en lang arbeidsprosess. Verden for å designe for barn ble åpnet opp etter at de ble foreldre. De har to sønner, Frank og Robert. De ønsket å designe høy kvalitet og gode produkter for dem. Det er hvordan den første sengen ble født, den var nemlig designet for eldste sønnen.  Etter å ha gjort det, fikk de så mange fine reaksjoner og henvendelser så de besluttet å realisere drømmen om å starte en liten bedrift. Firmaet fikk navnet Rafa etter første bokstavene i familiemedlemmenes navn. Deres misjon er rett og slett å gjøre gode og spennende kvalitets designmøbler for barn.

La deg inspirere

 

Klikk HER for å se kolleksjonen fra Rafa-Kids i nettbutikken.

rafa2rafa1 rafa4 rafa5 rafa7 rafa8 rafa9 rafa10 rafa11 rafa12 rafa13 rafa14 rafa15

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *