sugar4

INSPIRASJON TIL JENTEROMMET

sugar1

sugar2

sugar3

Og innrede jenterommet er for mange en drøm. Man har lenge drømt om sukkersøte tekstiler, romantiske møbler, kosebamser og dill. Men et jenterom kan innredes på mange måter. Det trenger ikke være i babyrosa, la deg heller inspirere med å kombinere farger, tekstiler og møbler som skaper en leken atmosfære for barnet. Selv har jeg en jente på 9 år som er meget bestemt på hvordan ting skal være. Allerede som 7 åring kom hun og sa: “Mamma, jeg vil ha ungdomsrom”… Hjelp!!! Hvor ble det av den lille jenta mi? Med en mor som er interiørdesigner så har det vært mye diskusjoner, men jeg har skjønt at det er hennes rom og hun må få være med på å bestemme. Nok om meg og min datter og tilbake til tema jenterom. Det finnes mange møbler som kombinere design med lekenhet og det praktiske. Mange har ikke store barnerom de kan innrede, så det å finne praktiske møbler som har flere bruksområder er blitt svært populært. Du finner også møbler som “vokser” med barnet ditt. Dette er lønnsomt da man enkelt kan bytte ut deler som gjør at sengen blir større og skrivebordet høyere. Hvis du ikke vil male eller tapetsere hele rommet, så gjør det bare med en vegg. Bruk tekstiler som er med å skape en ramme rundt det hele. Selv har jeg malt rommet til min datter i en brunfarge (noe som ikke høres veldig barnevennlig ut..), men i kombinasjon med gammelrosa i tekstiler, bilder og tilbehør har det blitt  kjempefint. Det er kun mangel av kreativitet som kan stoppe deg. Det er utallige stiler å velge mellom, så enten du er retro, shabby chic, nordisk inspirert osv kan du fint føre disse stilene inn i barnerommet. Husk at du kan være leken på et barnerom, bland, mix og gjør rommet til et spennende sted for barnet ditt å være.

 

LIFE_TIME 1048

sugar-tilbehør

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *