grøt

ENKEL OG SUNN FROKOST TIL BARN – KJØLESKAPSGRØT

Hva er vel bedre enn en enkel god frokost? Frokost er for meg en av de viktigste måltidene som gir en god start på dagen. Og for barna mine som skal på skolen er det viktig og få i seg noe som holder frem til lunsj. Og dette er ikke enkelt når man har barn som er kresne i matveien :/  Hadde en venninne på besøk som tipset meg om denne oppskriften og gjett om det ble en suksess her i heimen. Enkelt, lages dagen før (så ikke noe stress på morningen) sunn, og holder deg mett. Anbefaler å prøve dette som en god start på dagen, nemlig KJØLESKAPSGRØT!!!

 

1/2 dl havregryn

1 ss linfrø eller chiafrø

1 dl melk, kokosmelk eller mandelmelk

2 ss yoghurt (valgfri)

kardemomme

kanel

Smak evt til med salt og honning (et sunnere alternativ til sukker)

Denne oppskriften kan fint lages med laktosefrie produkter

Topp det hele med friske bær, mandler og rosiner før servering

Hilsen Yvonne

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *